|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om madkasser
Står du og skal købe en ny madkasse, så er der visse ting du skal være opmærksom på.

1) En madkasse af aluminium er ikke god, da det er giftigt, godt nok i større doser, men alligevel, hvorfor tage den risiko?

2) En stålkassen bruger nok mere energi i fremstillingsprocessen, men den kan også genanvendes.

3) Plast kan også genanvendes, men dette er lidt mere kompliceret, da det findes mange plasttyper, og det er ikke alle som er genanvendelsesegnede.

4) Vi anbefaler madkasser at rene plastik kasser, men check at de er fri for hormonforstyrrende stoffer og tungmetaller.

5) Overvej hvad du godt kan lige at have med til frokost, så sørg for at der er plads til det i madkassen. Det er ikke alle madkasser der har plads til en banan.

6) Navn på madkassen. Det kan være en god ide at der kan stå navn på den, specielt hvis det er til et barn. Børn har det med at have samme type madkasse. Det bedste er hvis man kan så indgraveret navnet, for at bliver det ikke vasket af.

7) Sørg for at den kan komme i vaskemaskinen, de bliver hurtigt beskidte.


Kategorier på sider:

Kampagnetilbud Gode rd om madkasser Mad og drikke Delikatesser Lego madkasser Hello kitty madkasser Inspiration til madkassen Den gode madpakke Drikkedunke Sm lkre ting i madpakken Disney madkasser Online opskrifter Madkasser


 Du er her: Madkasse - Netannoncer Madkasse -