|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Madkasser
Indhold på siden:

Sebra Madkasse Little Driver.
Børnemadkasse med illustrationer fra temaet Little Driver. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassens bund er helfarvet mens låget på toppen har en stor traktor,.
Kategori: Baby Spisetid - 561
Bloomingville Madkasse m. Bestik - Lavendel m. Bjørn.
Bloomingville Madkasse m. Bestik - Lavendel m. Bjørn.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
Sistema Madkasse sæt Bento Box to Go with tray Lilla.
Rumfang: 1.76 Liter Længde 27,4 cm Bredde: 17, 6 cm Højde 7,5 cm 328 gram God kemi - Plast uden bpa (lige som alle vores andre produkter er uden bpa) Original Sistema Bemærk madkassen er uden håndtag - det er kun indpakningen der har håndtag :-) Plasten er ikke brudsikker. Det er en hård plast, som er følsom.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Til piger
Frost madkasse, 17*14*6,5 cm.
Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Rejs med os i vores Frost univers Mål:  17*14*6,5 cm Tåler opvaskemaskine Materiale: Plast.
Kategori: Køkkenredskaber - SPISETID MADKASSER
smartphoto Madkasse Lyseblå.
Madkasser er perfekte til at skåne miljøet da de kan genbruges og samtidig er naturvenlige og moderigtige. Det er selvfølgelig kun tilfældet så længe du ikke mister din madkasse hver anden uge og køber en ny hele tiden... Men hvordan sikrer du at både du og dine børn holder godt øje med madkassen? Helt.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Ecolunchbox - Madkasse 3-i-1 - - OneSize.
Dette sæt fra ECOlunchbox indeholder tre flotte madkasser i rustfrit stål, der tåler opvaskemaskine. Sætter er velegnet til retter, hvor de forskellige madvarer med fordel kan holdes adskilt. Der er to store og en lille boks i sættet, og du behøver selvfølgelig ikke at bruge alle tre hele tiden. Den lille er.
Kategori: Køkkenredskaber - Root Catalog Forside Børn Udstyr til børn Spisegrej|
Bastian Madkasse 3-delt blank stål, 16 cm.
Bastian madkasse i rustfrit stål. Har følgende mål:Længde: 16 cm.Bredde: 10 cm. Højde: 8,5 cm.  .
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr // Opbevaring // Madopbevaring
BRIX LunchBox madkasse hot pink - 1 stk.
.
Kategori: Mad - Helsekost
Sistema quaddie madkasse pink/lilla.
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Dobbelt Madkasse i Stål - Kan Stables Vakuumfunktion.
Madkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det. Ydermateriale i antibakteriel PP-plast..
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid - Køkkenprodukter - Køkkenprodukter
Mepal Madkasse 17 x 12 x 6,5 cm Nordic green.
En speciel forsegling holder den medbragte mad frisk og smagfuld i denne "Take-a-break" madkasse. Madkassen findes i forskellige smarte farver og størrelser, så den passer til enhver smag og appetit. Så tag en pause når du er på farten, og nyd de medbragte lækkerier. Se også "Take-a-break" køleelement -.
Kategori: Køkkenredskaber - Hus og bolig|Køkkenartikler|Madkasser
Skip Hop Zoo Madkasse Mariehøne.
Skip Hop Zoo Madkasse - en praktisk madkasse, der egner sig perfekt til udflugter med skolen og familien. Madkassens låg er udstyret med en smart silikoneliste, som forhindrer lækage, og som kan tages af, når madkassen skal en tur i opvaskebaljen. Låget åbnes nemt ved hjælp af det søde spænde på siden. Indeni.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Bestik & Servering-Madkasser & Beholdere
Aiobaby Madkasse med 2 rum, Grå Elefant - Blafre.
.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr
Lego Madkasse med hank, LEGO Batman.
Superhelte cool Lego Batman Movie madkasse med smart silikone hank.   Om du vil bruge Lego Batman Movie madkassen til madkasse, opbevaringskasse eller som en smart Batman taske, så du kan tage den med ud på oplevelser og bekæmpe de onde skurke ude i den store verden. Lego Batman Movie....
Kategori: Legetøj - Books
Bastian Madkasse.
.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
Rice Madkasse 4-Dele, Leopard.
Rice Madkasse 4-Dele, Leopard från RICE ..
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenet Køkkenredskaber Kasser & Æsker, Køkkenet Køkkenredskaber Madkasser
Lego Madkasse - Rød - Room Copenhagen.
Sjov, flot og trendy Lego madkasse fra Room Copenhagen. Madkassen er formet som de velkendte Legoklodser og passer perfekt til rugbrødsmadder, sandwiches eller frugt..
Kategori: Legetøj -
Vitello madkasse.
Vitello madkasse (Forlag: Gyldendal, VNR: ingen).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Unold Elektrisk madkasse Unold 58850 Hvid, Grå.
Til lækre lunch, når du er på farten Har forskellige lækkerier med ren, strøm og færdig er det frokost! Til alle, der har ingen mikrobølgeovn på kontoret eller er på farten, er elektrisk ....
Kategori: Elartikler - Hus & Have Husholdningsapparater Køkkenmaskiner Andre køkkenapparater
V3
Kategorier på sider:

Den gode madpakke Lego madkasser Inspiration til madkassen Disney madkasser Gode råd om madkasser Delikatesser Små lækre ting i madpakken Kampagnetilbud Hello kitty madkasser Madkasser Online opskrifter Drikkedunke Mad og drikke
 
 
 Du er her: Madkasse - Mad og drikke Madkasse - - Hvad er Madkasse en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.